Wadō-Ryū kertauskurssi 23.1.2017

Haluatko aloittaa uudestaan vanhan harrastuksen? Ryubukan järjestää wadō-ryū karaten kertauskurssin jonka avulla on helpompi aloittaa hyödyllinen harrastus uudestaan. Kurssin jälkeen voit osallistua normaaleihin ylempien vöiden harjoituksiin sekä Suomen Wadō-Ryū Karateliiton järjestämille leireille. Kurssille osallistuvat myös kaikki nykyiset Ryubukanilaiset, eli kertaajat pääsevät heti harjoittelemaan yhdessä ylempien vöiden kanssa. Kurssi on avoin kaikille aikaisemmasta vyöarvosta ja tyylisuunnasta riippumatta. Kurssilla käydään rauhallisesti mutta perusteellisesti läpi valikoidut kyu-vyökoevaatimukset.

Kertauskurssilla käydään läpi seuraavat tekniikat:

  • Perustekniikka (kihon waza)
  • Perus katat (kihon kata, pinan shodan, -nidan, -sandan, -yodan, -godan)
  • Pariharjoitukset (ippon kumite, goshin ho)
  • Yhdistelmätekniikat (renzoku waza)
  • Dōjō etiketti

Kertauskurssi alkaa maanantaina 23.1.2017 kello 19:00 lyhyt johdanto ja ensimmäiset harjoitukset. Harjoitukset maanantaisin, tiistaisin ja torstaisin klo 19:00-20:00 Tiistilän koulun peilisalissa. Lisäksi perjantaisin klo 20:00-21:00 vapaaharjoitukset (mahdollisuus kysyä neuvoa opettajilta ja harjoitella omatoimisesti) Tapiolan urheiluhallin judosalissa. Kurssin kesto on 14 harjoituskertaa + 5 vapaaharjoituskertaa (23.1 – 28.2.2017). Kertauskurssin hinta on 50€. Katso tarkemmat tiedot harjoitusajoista ja -paikoista kohdasta ylempien vöiden harjoitusajat.

Voit kysyä lisätietoja jättämällä komentin (alle) tai suoraan opettajilta (katso kohta yhteystiedot). Katso myös lisätietoja wadō-ryū karatesta linkit sivulta.

Kertauskurssi juliste 2017
Ryubukanin facebook-sivu


Posted

in

by

Tags: