Wadō-ryū kertauskurssi 18.1.2011

Haluatko aloittaa uudestaan vanhan harrastuksen? Ryubukan järjestää wadō-ryū karaten kertauskurssin jonka avulla on helpompi aloittaa hyödyllinen harrastus uudestaan. Kurssin jälkeen voit osallistua normaaleihin ylempien vöiden harjoituksiin ja Suomen Wadō-Ryū Karateliiton sekä Wadō-Ryū Karate-Dō Nature Finland ry:n järjestämille leireille. Kurssille osallistuvat myös kaikki nykyiset Ryubukanilaiset, eli kertaajat pääsevät heti harjoittelemaan yhdessä ylempien vöiden kanssa. Kurssi on avoin kaikille aikaisemmasta vyöarvosta ja tyylisuunnasta riippumatta. Kurssilla käydään rauhallisesti mutta perusteellisesti läpi kyu-vyökoevaatimukset.

Kertauskursilla käydään läpi seuraavat tekniikat:

  • Perustekniikka (Kihon Waza)
  • Perus katat (kihon kata, pinan shodan, -nidan, -sandan, -yodan, -godan)
  • Pariharjoitukset (Ippon Kumite 1-10)
  • Dōjō etiketti

Kertauskurssi alkaa tiistaina 18.1.2011 kello 19:00 lyhyt johdanto ja ensimmäiset harjoitukset peruskurssin jälkeen kello 20:00. Harjoitukset tiistaisin, torstaisin (Tiistilän koulu, peilisali) ja perjantaisin (Mattlidens gymnasium). Kurssin kesto on 12 tuntia (18.1 – 11.2.2011). Kertauskurssin hinta on 40€. Katso tarkemmat tiedot kohdasta ylempien vöiden harjoitusajat.

Voit kysyä lisätietoja jättämällä komentin (alla) tai suoraan opettajilta (katso kohta yhteystiedot). Katso lisätietoja wado-ryu karatesta linkit sivulta.

Perus- ja kertauskurssi juliste 2011
Kertauskurssin harjoituspäivät 2011 kevät
Ryubukan pamflet 2011


Posted

in

by

Tags: