Wado-ryu kertauskurssi 27.1.2009

Haluatko aloittaa uudestaan vanhan harrastuksen? Ryubukan järjestää wado-ryu karaten kertauskurssin jonka avulla on helpompi aloittaa hyödyllinen harrastus uudestaan. Kurssin jälkeen voit osallistua normaaleihin ylempien vöiden harjoituksiin ja Suomen Wado-Ryu Karateliiton sekä Wado-Ryu Karate-Do Nature Finland ry:n järjestämille leireille. Kurssille osallistuvat myös kaikki nykyiset Ryubukanilaiset, eli kertaajat pääsevät heti harjoittelemaan yhdessä ylempien vöiden kanssa. Kurssi on avoin kaikille aikaisemmasta vyöarvosta riippumatta. Kurssilla käydään rauhallisesti mutta perusteellisesti läpi kyu-vyökoevaatimukset.

Kertauskursilla käydään läpi seuraavat tekniikat:

  • Perustekniikka (Kihon Waza)
  • Perus katat (kihon kata, pinan shodan, -nidan, -sandan, -yodan, -godan)
  • Pariharjoitukset (Ippon Kumite 1-10)
  • Dōjō etiketti

Kertaus kurssi alkaa tiistaina 27.1.2009 klo 19:00 lyhyt näytös (30 min) ja ensimmäiset harjoitukset klo 20:00 (peruskurssin jälkeen). Harjoitukset tiistaisin, torstaisin (Tiistilän koulu, peilisali) ja perjantaisin (Mankkaan koulu). Katso tarkemmat tiedot harjoitusajoista ja -paikoista kohdasta harjoitukset. Kurssin kesto on 12 tuntia ajalla 27.1 – 27.2.2009. Kertauskurssin hinta on 35€.

Kurssiesite kevät 2009
Ryubukan pamfletti 2009


Posted

in

by

Tags: