Wadō-Ryū kertauskurssi 29.1.2018

Huomaa myös Peruskurssi alkaa 29.1.2018

Haluatko aloittaa uudestaan vanhan harrastuksen? Ryubukan järjestää wadō-ryū karaten kertauskurssin jonka avulla on helpompi aloittaa hyödyllinen harrastus uudestaan. Kurssin jälkeen voit osallistua normaaleihin ylempien vöiden harjoituksiin sekä Suomen Wadō-Ryū Karateliiton järjestämille leireille. Kurssille osallistuvat myös kaikki nykyiset Ryubukanilaiset, eli kertaajat pääsevät heti harjoittelemaan yhdessä ylempien vöiden kanssa. Kurssi on avoin kaikille aikaisemmasta vyöarvosta ja tyylisuunnasta riippumatta. Kurssilla käydään rauhallisesti mutta perusteellisesti läpi valikoidut kyu-vyökoevaatimukset.

Kertauskurssilla käydään läpi seuraavat tekniikat:

  • Perustekniikka (kihon waza)
  • Perus katat (kihon kata, pinan shodan, -nidan, -sandan, -yodan, -godan)
  • Pariharjoitukset (ippon kumite, goshin ho)
  • Yhdistelmätekniikat (renzoku waza)
  • Dōjō etiketti

Kertauskurssi alkaa maanantaina 29.1.2018 kello 19:00 lyhyt johdanto ja ensimmäiset harjoitukset. Harjoitukset maanantaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin Tiistilän koulun peilisalissa. Kurssin kesto on 12 harjoituskertaa (29.1 – 1.3.2018). Kertauskurssin hinta on 40€. Katso tarkemmat tiedot harjoitusajoista ja -paikoista kohdasta ylempien vöiden harjoitusajat.

Voit kysyä lisätietoja jättämällä komentin (alle) tai suoraan opettajilta (katso kohta yhteystiedot). Katso myös lisätietoja wadō-ryū karatesta linkit sivulta.

Kertauskurssijuliste 2018
Ryubukanin facebook-sivu


Posted

in

by

Tags: