Wadō-Ryū kertauskurssi 12.1.2015

Haluatko aloittaa uudestaan vanhan harrastuksen? Ryubukan järjestää wadō-ryū karaten kertauskurssin jonka avulla on helpompi aloittaa hyödyllinen harrastus uudestaan. Kurssin jälkeen voit osallistua normaaleihin ylempien vöiden harjoituksiin sekä Suomen Wadō-Ryū Karateliiton järjestämille leireille. Kurssille osallistuvat myös kaikki nykyiset Ryubukanilaiset, eli kertaajat pääsevät heti harjoittelemaan yhdessä ylempien vöiden kanssa. Kurssi on avoin kaikille aikaisemmasta vyöarvosta ja tyylisuunnasta riippumatta. Kurssilla käydään rauhallisesti mutta perusteellisesti läpi valikoidut kyu-vyökoevaatimukset.

Kertauskurssilla käydään läpi seuraavat tekniikat:

  • Perustekniikka (kihon waza)
  • Perus katat (kihon kata, pinan shodan, -nidan, -sandan, -yodan, -godan)
  • Pariharjoitukset (ippon kumite, goshin ho)
  • Yhdistelmätekniikat (renzoku waza)
  • Dōjō etiketti

Kertauskurssi alkaa maanantaina 12.1.2015 kello 20:00 lyhyt johdanto ja ensimmäiset harjoitukset. Harjoitukset maanantaisin 20:00-21:00 (Tiistilän koulu, peilisali), tiistaisin 19:00-20:30 (Tiistilän koulu, peilisali) ja perjantaisin 21:00-22:00 (Tapiolan urheiluhalli, judosali). Kurssin kesto on 12 harjoituskertaa (12.1 – 6.2.2015). Kertauskurssin hinta on 40€. Katso tarkemmat tiedot kohdasta ylempien vöiden harjoitusajat.

Voit kysyä lisätietoja jättämällä komentin (alla) tai suoraan opettajilta (katso kohta yhteystiedot). Katso myös lisätietoja wadō-ryū karatesta linkit sivulta.

kertauskurssi juliste 2015
Ryubukanin facebook-sivu


Posted

in

by

Tags: