Wadō-Ryū kertauskurssi 17.1.2012

Haluatko aloittaa uudestaan vanhan harrastuksen? Ryubukan järjestää wadō-ryū karaten kertauskurssin jonka avulla on helpompi aloittaa hyödyllinen harrastus uudestaan. Kurssin jälkeen voit osallistua normaaleihin ylempien vöiden harjoituksiin ja Suomen Wadō-Ryū Karateliiton sekä Wadō-Ryū Karate-Dō Nature Finland ry:n järjestämille leireille. Kurssille osallistuvat myös kaikki nykyiset Ryubukanilaiset, eli kertaajat pääsevät heti harjoittelemaan yhdessä ylempien vöiden kanssa. Kurssi on avoin kaikille aikaisemmasta vyöarvosta ja tyylisuunnasta riippumatta. Kurssilla käydään rauhallisesti mutta perusteellisesti läpi valikoidut kyu-vyökoevaatimukset.

Kertauskurssilla käydään läpi seuraavat tekniikat:

  • Perustekniikka (kihon waza)
  • Perus katat (kihon kata, pinan shodan, -nidan, -sandan, -yodan, -godan)
  • Pariharjoitukset (ippon kumite, goshin ho)
  • Yhdistelmätekniikat (renzoku waza)
  • Dōjō etiketti

Kertauskurssi alkaa tiistaina 17.1.2012 kello 19:00 lyhyt johdanto ja ensimmäiset harjoitukset. Harjoitukset tiistaisin 19:00-20:00 ja torstaisin 20:00-21:00 (Tiistilän koulu, peilisali). Kurssin kesto on 12 tuntia (17.1 – 1.3.2012). Kertauskurssin hinta on 40€. Katso tarkemmat tiedot kohdasta ylempien vöiden harjoitusajat.

Voit kysyä lisätietoja jättämällä komentin (alla) tai suoraan opettajilta (katso kohta yhteystiedot). Katso myös lisätietoja wado-ryu karatesta linkit sivulta.

Kertauskurssi-ilmoitus 2012


Posted

in

by

Tags: