Wado-ryu kertauskurssi 2.2.2010

Haluatko aloittaa uudestaan vanhan harrastuksen? Ryubukan järjestää wado-ryu karaten kertauskurssin jonka avulla on helpompi aloittaa hyödyllinen harrastus uudestaan. Kurssin jälkeen voit osallistua normaaleihin ylempien vöiden harjoituksiin ja Suomen Wado-Ryu Karateliiton sekä Wado-Ryu Karate-Do Nature Finland ry:n järjestämille leireille. Kurssille osallistuvat myös kaikki nykyiset Ryubukanilaiset, eli kertaajat pääsevät heti harjoittelemaan yhdessä ylempien vöiden kanssa. Kurssi on avoin kaikille aikaisemmasta vyöarvosta ja tyylisuunnasta riippumatta. Kurssilla käydään rauhallisesti mutta perusteellisesti läpi kyu-vyökoevaatimukset.

Kertauskursilla käydään läpi seuraavat tekniikat:

  • Perustekniikka (Kihon Waza)
  • Perus katat (kihon kata, pinan shodan, -nidan, -sandan, -yodan, -godan)
  • Pariharjoitukset (Ippon Kumite 1-10)
  • Dōjō etiketti

Kertauskurssi alkaa tiistaina 2.2.2010 klo 19:30. Harjoitukset tiistaisin, torstaisin (Tiistilän koulu, peilisali) ja perjantaisin (Mankkaan koulu). Katso tarkemmat tiedot harjoitusajoista ja -paikoista kohdasta ylempien vöiden harjoitusajat. Kurssin kesto on 12 tuntia ajalla 2.2 – 5.3.2010 (hiihtoloma viikolla 8 ei ole harjoituksia). Kertauskurssin hinta on 35€.

Lisätietoja
Samuli Larjos samuli.larjosØgmail.com
050-5331300
Petteri Larjos plarjosØgmail.com
050-5587347

Posted

in

by

Tags: