Wado-ryu kertauskurssi 30.1-14.3.2008

Haluatko aloittaa uudestaan vanhan harrastuksen? Ryubukan järjestää wado-ryu karaten kertauskurssin jonka avulla on helpompi aloittaa hyödyllinen harrastus uudestaan. Kurssin jälkeen voit osallistua normaaleihin ylempien vöiden harjoituksiin sekä Suomen Wado-Ryu Karateliiton järjestämille leireille. Kurssille osallistuvat myös kaikki nykyiset Ryubukanilaiset, eli kertaajat pääsevät heti harjoittelemaan yhdessä ylempien vöiden kanssa.

Kertauskursilla käydään läpi seuraavat tekniikat:

  • Perustekniikka (Kihon Waza)
  • Perus katat (kihon kata, pinan shodan, -nidan, -sandan, -yodan, -godan)
  • Pariharjoitukset (Ippon Kumite)
  • Dojo etiketti

Kurssi on avoin kaikille aikaisemmasta vyöarvosta riippumatta. Harjoitukset keskiviikkoisin ja perjantaisin (katso tarkemmin kohdasta harjoitukset). Kurssin kesto on 12 tuntia ja hinta 2 x 30€ (kurssi maksetaan kahdessa erässä 6 harjoituskerran välein).

Wado-ryu karaten kertauskurssi


Posted

in

by

Tags: