Wadō-Ryū kertauskurssi 9.2.2016

January 17th, 2016 petteri

Haluatko aloittaa uudestaan vanhan harrastuksen? Ryubukan järjestää wadō-ryū karaten kertauskurssin jonka avulla on helpompi aloittaa hyödyllinen harrastus uudestaan. Kurssin jälkeen voit osallistua normaaleihin ylempien vöiden harjoituksiin sekä Suomen Wadō-Ryū Karateliiton järjestämille leireille. Kurssille osallistuvat myös kaikki nykyiset Ryubukanilaiset, eli kertaajat pääsevät heti harjoittelemaan yhdessä ylempien vöiden kanssa. Kurssi on avoin kaikille aikaisemmasta vyöarvosta ja tyylisuunnasta riippumatta. Kurssilla käydään rauhallisesti mutta perusteellisesti läpi valikoidut kyu-vyökoevaatimukset.

Kertauskurssilla käydään läpi seuraavat tekniikat:

  • Perustekniikka (kihon waza)
  • Perus katat (kihon kata, pinan shodan, -nidan, -sandan, -yodan, -godan)
  • Pariharjoitukset (ippon kumite, goshin ho)
  • Yhdistelmätekniikat (renzoku waza)
  • Dōjō etiketti

Kertauskurssi alkaa tiistaina 9.2.2016 kello 19:00, lyhyt johdanto ja ensimmäiset harjoitukset. Harjoitukset tiistaisin 19:00-20:00 (Friisilänkoulu), keskiviikoisin 20:00-21:00 (Komeetan/Papinniityn koulu) ja perjantaisin 20:00-21:00 (Tapiolan urheiluhalli, judosali). Kurssin kesto on 12 harjoituskertaa (9.2 – 11.3.2016). Kertauskurssin hinta on 40€. Katso tarkemmat tiedot harjoitusajoista ja -paikoista kohdasta ylempien vöiden harjoitusajat.

Voit kysyä lisätietoja jättämällä komentin (alle) tai suoraan opettajilta (katso kohta yhteystiedot). Katso myös lisätietoja wadō-ryū karatesta linkit sivulta.

Kertauskurssi juliste 2016
Ryubukanin facebook-sivu

Entry Filed under: uutiset
Tags:

Leave a Comment

hidden

Captcha *

Some HTML allowed:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Subscribe to the comments via RSS Feed