Wadō-ryū kertauskurssi 7.1.2013

November 29th, 2012 petteri

Haluatko aloittaa uudestaan vanhan harrastuksen? Ryubukan järjestää wadō-ryū karaten kertauskurssin jonka avulla on helpompi aloittaa hyödyllinen harrastus uudestaan. Kurssin jälkeen voit osallistua normaaleihin ylempien vöiden harjoituksiin ja Suomen Wadō-Ryū Karateliiton sekä Wadō-Ryū Karate-Dō Nature Finland ry:n järjestämille leireille. Kurssille osallistuvat myös kaikki nykyiset Ryubukanilaiset, eli kertaajat pääsevät heti harjoittelemaan yhdessä ylempien vöiden kanssa. Kurssi on avoin kaikille aikaisemmasta vyöarvosta ja tyylisuunnasta riippumatta. Kurssilla käydään rauhallisesti mutta perusteellisesti läpi valikoidut kyu-vyökoevaatimukset.

Kertauskurssilla käydään läpi seuraavat tekniikat:

  • Perustekniikka (kihon waza)
  • Perus katat (kihon kata, pinan shodan, -nidan, -sandan, -yodan, -godan)
  • Pariharjoitukset (ippon kumite, goshin ho)
  • Yhdistelmätekniikat (renzoku waza)
  • Dōjō etiketti

Kertauskurssi alkaa maanantaina 7.1.2013 kello 20:00 lyhyt johdanto ja ensimmäiset harjoitukset. Harjoitukset maanantaisin 20:00-21:00, tiistaisin 19:00-20:30 ja torstaisin 19:30-21:00 (Tiistilän koulu, peilisali). Kurssin kesto on 12 harjoituskertaa (7.1 – 31.1.2013). Kertauskurssin hinta on 40€. Katso tarkemmat tiedot kohdasta ylempien vöiden harjoitusajat.

Voit kysyä lisätietoja jättämällä komentin (alla) tai suoraan opettajilta (katso kohta yhteystiedot). Katso myös lisätietoja wadō-ryū karatesta linkit sivulta.

kertauskurssijuliste 2013

Entry Filed under: uutiset
Tags: ,

Leave a Comment

hidden

Captcha *

Some HTML allowed:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Subscribe to the comments via RSS Feed