Wado-ryu kertauskurssi 30.1-14.3.2008

January 8th, 2008 petteri

Haluatko aloittaa uudestaan vanhan harrastuksen? Ryubukan järjestää wado-ryu karaten kertauskurssin jonka avulla on helpompi aloittaa hyödyllinen harrastus uudestaan. Kurssin jälkeen voit osallistua normaaleihin ylempien vöiden harjoituksiin sekä Suomen Wado-Ryu Karateliiton järjestämille leireille. Kurssille osallistuvat myös kaikki nykyiset Ryubukanilaiset, eli kertaajat pääsevät heti harjoittelemaan yhdessä ylempien vöiden kanssa.

Kertauskursilla käydään läpi seuraavat tekniikat:

  • Perustekniikka (Kihon Waza)
  • Perus katat (kihon kata, pinan shodan, -nidan, -sandan, -yodan, -godan)
  • Pariharjoitukset (Ippon Kumite)
  • Dojo etiketti

Kurssi on avoin kaikille aikaisemmasta vyöarvosta riippumatta. Harjoitukset keskiviikkoisin ja perjantaisin (katso tarkemmin kohdasta harjoitukset). Kurssin kesto on 12 tuntia ja hinta 2 x 30€ (kurssi maksetaan kahdessa erässä 6 harjoituskerran välein).

Wado-ryu karaten kertauskurssi

Entry Filed under: uutiset
Tags:

Leave a Comment

hidden

Captcha *

Some HTML allowed:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Subscribe to the comments via RSS Feed